Otkup i podaja parketa, greda, rezane građe

Otkup i podaja parketa, greda, rezane građe

Idealna podna obloga je parket od drveta. Drvo je prirodni materijal i pokazao se kao najbolje i najdugoročnije rešenje za sve vrste bjekata. Koriste se u porodičnim kućama ali i javnim objektima, sportskim halama i dvoranama gde je parket nezamenjim materijal. Ističe se dobrim mehaničkim i izolacionim svojstvima, prirodno uz prirodan izgled, lepu boju … Mi vršimo otkup parketa i prodaju parketa. Parket se pravi od različite vrste drveta, različitih dimenzija, ali i razlitih klasa po kvalitetu. Zato pazite kada borate parket jer kupujete pod u svom domu koji može da vam traje čitav život.

gradja-za-krovIz našeg iskustva za otkup parketa i prodaju parketa najviše se traži hrastov parket, hrast kao naše domaće drvo najviše se koristi zbog svih svojih kvalitetnih osobina. Ako kupite hrastov parket, sigurno nećete pogrešiti.

Otkup greda i rezane građe

Drvo je još jedan nezamenjiv materijal kada se koriste grede, odnosno rezana građa. Kuća, zgrada, objekat, ne može bez krova, tako da je građa neophodna. Grede se prodaju standardnih dimenzija i dužina od 4 metra obično do 8 metara ali mogu biti i veće. Standardne veličine greda su  kolekciji greda postoje standardne veličine 10×8,10×10, 10×12, 12×14 i 14×16. Pored greda i rezane građe, tu su i letve koje su potrebne za pokrivanje crepom

Otkup i prodaja greda, rezane građe se meri po kubnom metru, Osim greda (krovna gradja) u ponudi imamo i daske koje se mogu koristiti za šalovaje, a prodaju se u raznim debljinama i dužinama.

Related Posts

No related posts found.