Prodaja i otkup profilisanog, trapezastog, rebrastog lima za pokrivanje i krov

Prodaja i otkup profilisanog, trapezastog, rebrastog lima za pokrivanje i krov

Ako ste odlučili za korv od lima ili da pokrivanje uradite sa limom umesto da koristite crep za pokrivanje, na našem stovarištu građevinskog materijala imamo ponudu profilisanog lima ili kakao se još negde zove trapezasti lim, odnosno rebrasti lim. Lim za pokrivanje je urađen od kvalitetnog čelika i ima zaštitni sloj od sintetičkih presvlaka i zaštićen je plastisolom. Najčešče se i najviše primenjuje za pokrivanje hala, ali se koristi i kao građevinski materijal za pokrivanje objekata. Osim što se koriste za pokrivanje, to jeste krovni lim, mogu se koristiti još i kao fasadni elemti i svođenje stropa.

Osobine profilisanog trapezastog lima za krov i pokrivanje

lim-za-pokrivanjeProizvode se u jedanaest različitih boja, i najveća prednost je brza, jednostavna i jeftina montaža limova za krovove. Imaju veliki sposobnost da izdrže velika opterećenja. Neki prozvođači još i dodatno ojačavaju ovaj lim, neki od njih imaju poseban falc koji odvoji višak kondezovane vode u oluke.

Lim za pokrivanje možete koristiti kao jednoslojni – jednostruko pokrivanje ili kombinacijom dve table lima između koje ćete staviti izolacioni materijal kao mineralnu vunu ili izolacija stiroporom, uz našu prporuku koristite i paro propusnu foliju. Na ovaj način dobijate ekonimočno rešenje krova ili fasade.

Ako ste se već odlučili za limeni krov koristite kondeznu foliju kakao bi regulisali vlagu u prostorijama. Ona sprečava kapanje koje može prozrokovati štetu, prilikom kondenzacije na hladnom limu.

Prilikom letvanja odnosno kada koristite drvenu građu, raspon se određuje na osnovu debljine lima koji ste izabrali za pokrivanje.

Ako se još uvek dvoumite znajte da je lim pouzdano i ekonomično rešenje i da se koristi prilikom gradnje različitih vrsta objekata od hala, hipermarketa, indutrijskih hala, male stambene zgrade, male porodične kuće i ono što je naša preporuka idealni su za nadstrešnice.

Related Posts