Prodaja i otkup stiropora i stirodura

Prodaja i otkup stiropora i stirodura

Ako razmišljate da smanite troškove grejanja jedan od najboljih načina je da uradite izolaciju. Najbolja izolacija je sa stiroporom i stirodurom. Na našem stovarišti građevinskog materijala imamo veliku ponudu kvalitetnih izolacionih materijala i povoljne cene stiropora i stirodura. U ponudi imamo sve svrste stiropora i stirodura, a primena ovog materijala garantuje uštedu energije što automatski znači i uštedu novca.

Ako na pravilan način izolujte svoju nekretninu povećavate joj tržišnu vrednost. Da li ste znali da nije važna izolacija i upotreba stiropora i stirodura samo zbog zagrevanja zimi. Odnosno da li ste razmišljali da je hlađenje skuplje od grejanja. Nije retkost da kod nas temperature dostižu i 40 stepeni i da tako visoke temperature migu da budu danima. Kvalitetnom izolacijom sprečavate topao vazduh da prodire u vaš životni prostor.

Stirodur se koristi za zvučnu i toplotnu izolaciju zidova i podova. Meki Stiropor se koristi kod sendvič zidova za termo izolaciju. Tvrdi stirpor za izolaciju i fasade.

STIRODUR se koristi za DEMIT FASADU, zvučnu I toplotnu izolaciju zidova i podova.

Related Posts

No related posts found.