Otkup i prodaja tende, nadstrešnice od leksana

Otkup i prodaja tende, nadstrešnice od leksana

Šta vas najbolje može zaštiti od nepovoljnih atmosferskih uticaja, lošeg vremena izazvano padavinama kao što su sneg, grad ili kiša, ali i od Sunca koje prži ili udara jakog vetra. Nadstrešnice bilo da su napravljene od rebrastog lima ili nadstrešnice od lexana, ali i tende nisu loše rešenje. Nadstrešnice čija je konstrukcija od nerđajućeg čelika ili aluminijuma mogu biti različitih veličina,po potrebi se koriste za automobile, najviše kao nadstrešnice za terase, nadsrešnice za ulaze u kuće, zgarde i poslovne prostore i razne druge namene.

Nadstrešnice od leksana (lexan)

nadstresniceMaterijal koji je savršen za zastaklivanje i pokrivanje a dostupan je više različitih boja. Otporan je na udare i na UV zračenje, ali sa velikim propustom svetlosti. Ima i dobre termoizolacione karakteristike, male je mase pa je pogodan i za veće konstrukcije. Elastičan je pa se može i savijati po potrebi. Gledano sa aspekta bezbednosti od požara – samogasiv je. Ako vam treba nadstrešnica koja će propuštati svetlosne zrake (veća osvetljenost prostora) nadstrešnica od lexana je pravi izbor.

Tende su takođe nadstrešnice koje najviše služe za zaštitu od sunca na terasama, ali i u kafićima gde štite od sunca i kiše. Napravljenje su od aluminijuma i impregniraog platna koje ima UV zaštitu. Sklapaju s i rasklapaju, odnosno motaju i razmotavaju i to ručno pomoću kurble ili na pogon elektro motorom.